Maguskirsipuu on kultuur, mis kindlalt kuulub meie koduaeda. Mis võiks olla aias veel ilusam kui kevadel valges õitemeres lõhnav ja mesilastest sumisev kirsipuu.
Maailmas on rahvaid, kelle jaoks on nende õitsemise aeg väga eriline ja püha.
Murtudsüdamed õitsesid juba vanaemade aedades ega tohiks puududa ka meie omadest.
Nime on taim saanud kevadel varakult ilmuvate elegantsete ja õrnade südamekujuliste õite tõttu.
Kõige tervislikumad on muidugi kodumaised puuviljad, kuid vahelduseks võib proovida ka lõunamaiseid, sest kõigist puuviljadest saame turgutavaid toitaineid.
Pelmeenidest võib lõputul hulgal valmistada põnevaid ja maitsvaid roogasid. Järgnevalt pakume välja 12 retsepti, mida võiksid proovida.
Vegan pelmeenid brokkoli ja pestogaKoostisosad1 spl. rõõskkoort (33% rasva)1/4 spl. pestokastet1/4 spl.
Ei tohi heituda, kui tundub, et liivasele maale ei õnnestugi aeda rajada. Mis algul tundub võimatu, on siiski võimalik!
„Võiksin rääkida, kui palju ma olen nutnud,” ütleb Marika Hanson.
60% kodus.ee küsitlusele vastanuist kasutavad mahalangenud puulehti kompostiks või purustavad multšiks. TM Kodu & Ehitus vaatleb multši lähemalt: see täidab aias nii dekoratiivseid kui ka praktilisi funktsioone, pakkudes taimedele soodsaid kasvutingi
See imepisike linnaaed on oivaline siseruumide laiendus, kus lõõgastuda pärast tööpäeva, teha veidi aiatööd ja tunda rõõmu taimedest.
Tänavalt mööduja ei oska aimatagi, milline tore roheline oaas jääb väikese kahekordse eramaja taha.